Abloy® on laadun edelläkävijä

Laadukkaat lukkotuotteet johtavalta valmistajalta

Abloy® on johtava lukkojen, lukitusjärjestelmien ja rakennushelojen valmistaja. Sen sähkölukkojen tuotekehitystä arvostetaan ympäri maailman, ja se on myös haittalevysylinteriteknologian uranuurtaja.

Suomen keksintösäätiö pitää Abloy®-lukkoa Suomen parhaana keksintönä. Se on edelleen maailman lukkoteollisuudessa omaa luokkaansa. Muista lukkovalmistajista poikkeavan sylinterin rakenteen edut ovat sen hyvä kestävyys kovissa olosuhteissa sekä erinomaiset sarjoitusominaisuudet.

Abloy® on monipuolinen sarjoituksissa

Monipuolinen sarjoitettavuus on Abloy®-lukkotuotteiden valtti. Niillä pystytään toteuttamaan rakennuskohteiden eri ovien lukinta sekä yhden avaimen käyttö koko kiinteistössä.

Abloy®-tuotemallisto on laaja, ja se uudistuu jatkuvasti. Malliston lukot ovat yhteensopivia lähes kaikkien kohteiden lukitsemiseen ja ovien avaamiseen. Ovensulkimet, oviautomatiikka ja sähkömekaaniset lukot parantavat selkeästi käyttömukavuutta.

 

Muut tuotemerkkimme

  • Painikkeet ja helat: HK-Helat
  • Vetimet ja helat: Mome
  • Sulkimet: Brano
  • Koodilukot: Paxton, Head, Vanderbilt(Bewator), Rosslare
Lue lisää Abloy-avaimiin liittyvistä palveluistamme. Tule käymään lukkoliikkeessämme Helsingin Kalliossa tai ota yhteyttä!