Abloy-avainten valmistus Helsingissä

Abloy-valtuutettu lukkoliike palvelee

Alppi-Avain on Abloy-valtuutettu lukkoliike, joka palvelee asiantuntevasti kaikissa avaimiin ja lukitukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ammattitaitoisen lukkosepän palvelut nopeasti ja laadukkaasti. Liikkeemme sijaitsee Helsingin Kalliossa, joten tule käymään tai ota yhteyttä!

Valmistamme Abloy-avaimia odottaessa myymälässämme tai tilaamme niitä valmistajalta mallista riippuen. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös muun muassa asennukset, korjaukset, sarjamuutokset sekä lukostojen suunnittelu, ylläpito ja säilytys.

Abloy Pulse

Abloy Protec

Protec2

Abloy Protec -avainten patentti on voimassa vuoteen 2018 saakka.

Abloy Protec2 -avainten patentti on voimassa vuoteen 2030 asti.

Abloy Sento

Abloy Sento -avainten patentti on voimassa vuoteen 2026 saakka. Tilaamme lisäavaimet aina Abloyn tehtaalta. Lukostoon kuuluvat (taloyhtiön lukkoihin sopivat) avaimet, jotka tilataan isännöitsijän kautta. Yksittäislukituksessa lisäavaimia saa vain avainkortin haltija, jolla on yksi malliavain mukana. Toimitusaika on noin 3–5 arkipäivää.

Abloy Sentry

Abloy Sentry -avainten patentti on voimassa vuoteen 2026 asti.

Abloy Exec

Abloy Exec -mallin patentti päättyi vuonna 2013. Lukostoon kuuluvat taloyhtiön lukkoihin sopivat avaimet, joiden tilaus tapahtuu isännöitsijän kautta, kuten ennen patentin päättymistä. Avaimet valmistuvat noin 1 päivässä tilauksen saapumisesta meille. Yksittäislukituksen avaimet valmistamme odottaessa avainkorttia ja henkilöllisyystodistusta vastaan.

Abloy Profile

Abloy Classic

Abloy Classic- ja Profile-malleissa ei ole patenttia. Valmistamme lisäavaimia myymälässämme odottaessa.